HÍREK

Egyedi Valentin-Napi ajándék!

Készítsünk közösen ajándékot kedvesednek!

Szükséges eszközök:

  • 1 db üres Vegi Pont-os savanyúságos vödör
  • 10 db hurkapálca
  • 1-2 szál zöld egy közeli virágboltból
  • 1 tekercs zöld krepp papír
  • Vegi Pont Uborka Savanyúság
  • Vegi Pont Ecetes Cseresznyepaprika Savanyúság
  • Friss kapor
  • 10 db koktélparadicsom 
  • 2 db kápia paprika
  • 2 db hegyes erős
  • 1 csomag mozzarella golyó

Elkészítés:

  1. A hurkapálcákat félbe törjük, majd ráhúzzuk a savanyúságokat, zöldséget és sajtot. Ezeket bele állítjuk az üres savanyúságos vödörbe. 
  2. A csokrot zöld növényzettel és krepp papírral díszítjük.
  3. A savanyúságos vödör díszítése AJÁNDÉK VEGI PONT MATRICÁVAL - Írd meg e-mail-ben a neved, címed és máris postázzuk ingyenes matricádat! info@vegipont.hu
  4. Ha elkészítetted töltsd fel facebookra és instagramra, hogy lássa más is milyen szerencsés a párod. Használd a #vegipontvalentinnap!

Egy csipetnyi nyár a vödörbe zárva

Igazán roppanós uborkáinkat most egy kis extra kaporral tettük még ellenállhatatlanabbá a fűszeres ízek kedvelőinek.

Termékpalettánkról mostantól két ízben rendelhető uborka savanyúság:

  1. Uborka savanyúság - A megszokott ízzel
  2. Enyhén kapros uborka savanyúság - Extra kaporral

INDULJON A TÖLTÖTT KÁPOSZTA LÁZ

Közeledik a karácsony. Mindenki töltött káposztát készít. Mi megalkottuk az összetevőt, ami minden háziasszony dolgát megkönnyíti:



Mit tartalmaz a töltött káposzta alap?


1 kg szeletelt savanyított káposzta 

1 kg savanyított káposztalevél
Tavalyi termékinnovációnk létjogosultságát bizonyítja, hogy a legnagyobb áruházláncok is, mint pl Tesco polcra helyeztek hasonló töltött káposzta alapot.

Nincs Húsvéti Menü savanyúságok nélkül!

Termékeinkről a Húsvéti nyuszi mosolyog vissza rátok!😊 

Limitált kiadás. Mindössze 40.000 db készült belőle.  

Zöld fedéllel kerülnek a Vegi Pont savanyúságai a boltok polcaira

Hogyan segíti az értékesítést ez a csomagolási innováció?

A törzsvásárlók már messziről észreveszik és felismerik a Vegi Pont savanyúságokat a megkülönböztető szín miatt. A vásárlás gyorsabb és könnyebb lesz. 

A szokatlan szín miatt az új vásárlók a kezükbe fogják a terméket. Kutatások bizonyítják, hogy a legtöbb termék, amit a kezünkbe veszünk, a kosárban végzi. 

Vegi Pont Juice a Sziget Fesztiválon

A savanyú káposzta felhasználásnak csak a képzelet szab határt. A 2018-as Sziget Fesztiválon az Almapont Hangover Juice Bárban: Freaky Vital Vegi

Évforduló

1 éve indult útjára a Vegi Pont márkanév. Köszönjük, hogy a savanyúságainkat választják. 

Kedves Partnereink és Vásárlónk!

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk. Kisvödrös termékeink megújult csomagolással érhetőek el.

Milyen előnyei vannak az új címkének?

- a színekkel kommunikálunk

- fiatalos design

- vízálló

Vegi Pont savanyúságok Törökországban 

4 országból (Bulgária, Észtország, Törökország, Magyarország) 40 fiatal tanácskozott az Erasmus + projekt keretén belül élelmiszeripar és mezőgazdasági témában.

A magyar esten olyan történelmi múlttal rendelkező hungarikumok mellett mutatkozott be a Vegi Pont Kft. savanyú káposztája, mint a Pick szalámi és a Tokaji Aszú. Köszönjük a lehetőséges az Élelmiszerklub Alapvitánynak és az Erasmus + -nak.

Csemetét ültettünk a környezettudatosság szellemében.

Szemléletmódunkban fontos szerepet tölt be a társadalmi felelősségvállalás


V. alkalommal került megrendezésre az üzemünknek helyet adó Polgár városban a Hurka - Pite Fesztivál, melyet a Vegi Pont Kft. is támogatott. Fontos számunkra, hogy környezetünkben színvonalas, szorakoztató rendezvények kerülhessenek megrendezésre. Bízunk benne, hogy a hagyomány sokáig fennmarad és az esemény valódi szórakozást nyújtott a városlakóknak, valamint a látogatóknak. A kostoló tálon a Vegi Pont savanyított uborkáját találták. 

Jövőre is találkozunk!

A magro.hu-n olvashattok rólunk


Csurja Zsolt a magro.hu újságírója készített interjút Galateával, mely a portál agrárhírek rovatában jelent meg. 

Első vevőtalálkozó a Vegi Pont Kft. szervezésében


A Vegi Pont Kft. elsődleges célkitűzése a vevői igények maximális kielégítése. Úgy gondoljuk kiváló alkalmat teremt egy ilyen esemény a tapasztalatok megosztására. 

Hogyan telt a nap?

Bemutatkozott a polgári savanyító üzem új tulajdonosi köre a Garzó család. 

Vendégül hívtuk Bene Nikolettát a Spar Magyarország Marketing igazgatóját, aki hazánk egyik piacvezető élelmiszerláncának kereskedelmi tapasztalatait osztotta meg velünk. 

Felszólalt Polgár város polgármestere Tóth József. Köszöntötte az új tulajdonosi kört és elismeréssel méltatta Schmidt János - alapítót -, aki rengeteg támogatást nyújtott a városi redezvényeken.  

A tiszaújvárosi Sziget Csárda finom ételt talált, mely során alkalom nyílt a Vegi Pont savanyúságok kóstolására. Bemutattuk legújabb termékünket a Vegi hagymás uborkát. Ebéd közben kellemes hangulatban beszélgettünk tapasztalatainkról és a fejlődési lehetőségekről.

Ezúton is köszönjük partnereinknek, hogy velünk tartottak! 



Igazi megtiszteltetés csapatunknak, hogy a legmeghittebb pillanatokban is a Vegi Pont termékeit választják a fogyasztók. 

Bízunk benne, hogy jövő karácsonykor még több család vacsoráját tehetjuk különlegessé!


Savanyúság az egészség forrás - AgrárUnió 12. szám


Az Agrárunió magazin 12. számában, a Nők a gazdaságban rovat  bemutatja a Vegi Pont Kft.-t és a tulajodonsokat.
"Mindig is az volt a vágyam, hogy a saját szakmámban, élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnökként helyezkedjem el. Az egyetemen töltött évek alatt a marketing, illetve az értékesítés is közel került hozzám. Most pedig a savanyító üzem vezetőjeként lehetőségem nyílt mindhárom területen kipróbálni magam." - Garzó Galatea, ügyvezető igazgató

LEGYÉL TE AZ ELSŐ, AKI ÉRTESÜL AZ ÚJDONSÁGOKRÓL!

Vegi Pont Kft., Minden falat egészség!
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el